+385 (0)1 6646 450

Kontaktirajte nas svakodnevno

O nama

MISLIMO EKOLOŠKI, MISLIMO EKOHOLD!

O nama

Ekohold d.o.o. Božjakovina je tvrtka registrirana za reciklažu i promet sekundarnim sirovinama te za sakupljanje i skladištenje neopasnog i građevinskog otpada. Bavimo se otkupom, zbrinjavanjem i prijevozom svih vrsta otpada. Stručno smo osposobljeni i ekipirani za izvođenje vrlo složenih operacija demontaže poslovnih objekata i postrojenja.

Ekohold je tvrtka kćer Metalprodukta iz Belice, tvrtke koja se već 25 godina uspješno bavi ovim djelatnostima. Ekohold se nalazi u gospodarskoj zoni Božjakovina, a prostire se na 6500 kvadratnih metara površine raspoložive za manipulaciju sekundarnim sirovinama.
Naš tim


Naš tim

Enes1Enes Bajrić
Direktor društva

VjekoslavVjekoslav Puhanić
Voditelj komercijale

MatijaMatija Trošić
Voditelj administracije

Enes1

Zahvaljujući profesionalnosti članova našeg mladog tima te odgovornom poslovanju i poštenju, gradimo dugoročne poslovne odnose sa svojim klijentima.

Misija

Naša misija je profesionalnim i odgovornim poslovanjem na području prometa sekundarnim sirovinama i recikliranja, osigurati rast tvrtke i značajno doprinositi zaštiti okoliša i podizanju svijesti o potrebi očuvanja prirodnih resursa.

Vizija

Vizija tvrtke je pozicionirati se na tržištu i postati jedan od tržišnih lidera u branši. Odgovornim poslovanjem i povjerenjem steći ugled pouzdanog poslovnog partnera.

Otkupljujemo i recikliramo Sekundarne sirovine

Prijavite se za primanje newslettera!