+385 (0)1 6646 450

Kontaktirajte nas svakodnevno

Uvjeti korištenja

MISLIMO EKOLOŠKI, MISLIMO EKOHOLD!

Dobro došli na web stranicu Ekohold. Korištenje ove web stranice je podložno Uvjetima korištenja.


UVJETI KORIŠTENJA
Korištenjem bilo kojeg dijela web stranice Ekohold automatski prihvaćate ove Uvjete korištenja. Korisnici su dužni redovito čitati Uvjete korištenja te se smatra da su u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja i da su ih u cijelosti razumjeli i da ih prihvaćaju.

Autorska prava

Sadržaj na ovoj web stranici je zaštićen autorskim pravima. Ne smije se reproducirati niti prenositi bez izričitog pisanog odobrenja vlasnika Ekoholda. Svako neovlašteno reproduciranje i prenošenje sadržaja smatra se kršenjem autorskih prava što je podložno tužbi.

Sve sadržaje ove web stranice koristite na vlastitu odgovornost i Ekohold se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Ekohold nije odgovoran za način na koji korisnici interpretiraju sadržaj niti je odgovoran za radnje koje će korisnik poduzeti ili bi mogao poduzeti pod utjecajem sadržaja.

Zaštita osobnih podataka

Privatnost i sigurnost posjetitelja web stranice nam je vrlo važna. Ekohold vrlo ozbiljno shvaća zaštitu Vaših osobnih podataka i pridržavamo se propisa Zakona o zaštiti podataka.

Osobne podatke koje prikupljamo putem web stranice nećemo davati na uvid trećoj strani osim u slučaju kada je takva obveza regulirana zakonom. Prikupljene podatke koristimo isključivo za pružanje kvalitetnije usluge prema Vama. Osobne podatke koje nam dobrovoljno ostavljate putem kontakt obrasca koristimo kako bismo odgovorili na Vaš upit ili za slanje Newslettera s obavijestima o novostima i poslovnim pogodnostima koje vam možemo ponuditi.

Smatramo da su korisnici web stranice upoznati sa sadržajem Uvjeta korištenja, da su ih u cijelosti razumjeli i da ih prihvaćaju.

Otkupljujemo i recikliramo Sekundarne sirovine

Prijavite se za primanje newslettera!